Velkommen til Hebei Nanfeng!

Hvordan skal vi vælge RV klimaanlægget?

I vores RV-rejseliv bestemmer kernetilbehøret på bilen ofte kvaliteten af ​​vores rejser.At købe en bil er som at købe et hus.I processen med at købe et hus er klimaanlægget et uundværligt elektrisk apparat for os.

Generelt kan vi se to typer klimaanlæg i autocampere, som er opdelt i specialklimaanlæg til autocampere og klimaanlæg til husholdningsbrug.Det er overflødigt at sige, at fordelene ved specielle klimaanlæg er fuldt matchet med installationen af ​​køretøjet.Den er specielt designet til autocampere med hensyn til design, energiforbrug, plads og stødmodstand.Hjemmeklimaanlægget er designet til hjemmebrug, og de fleste autocampere er modificeret af ryttere.Indendørsenheden i klimaanlægget til hjemmet fylder meget, og ledninger, isolering og vandtætning kan ikke garanteres.Det vigtigste er, at indendørsenheden er nem at løsne under kørsel, hvilket medfører potentielle sikkerhedsrisici.

Klimaanlæg til autocampere er opdelt itagklimaanlægog bundklimaanlæg.

Klimaanlæg på taget: let at installere og fylder mindre, men fordi der ikke er nogen rørledning til transport, er køle- og opvarmningseffekten lidt ringere end den nederste klimaanlæg.

Check-Out-Disse-Bedste-In-Klassen-RV-køkkener
unavngivne

Bund klimaanlæg: Køling og opvarmning er mere effektivt end tagklimaanlæg.Installationsprocessen er dog kompliceret, og det er nødvendigt at lægge luftkanaler under bagagerummet og gulvet, hvilket er vanskeligt at installere senere, og det vil også optage opbevaringspladsen i bilen, så inventaret er relativt lille.

Klimaanlæg er også opdelt i klimaanlæg med fast frekvens og inverter klimaanlæg.

Klimaanlæg med fast frekvens: Start maskinen og indstil den ønskede temperatur.Når den angivne temperatur er nået, fortsætter maskinen med at køre.Da den kører hele tiden, vil den bruge mere strøm end inverterens klimaanlæg.Det bruges mest i low-end klimaanlæg i autocampere.

Inverter klimaanlæg: Indstil den nødvendige temperatur efter at have tændt for maskinen, og maskinen vil stoppe med at køre, når den angivne temperatur er nået.Sammenlignet med fast frekvens klimaanlæg, vil det spare meget strøm.Det bruges mest i avancerede klimaanlæg i autocampere.

Med hensyn til strømforsyningstype er den opdelt i 12V, 24V, 110V/220VRv klimaanlæg.12V og 24V parkeringsklimaanlæg: Selvom elforbruget er mere sikkert, er den nødvendige strøm meget stor, og kapacitetskravene til batteriet er også meget høje.

110V/220V parkeringsklimaanlæg: Det kan tilsluttes lysnettet ved parkering på en campingplads, men hvis der ikke er nogen ekstern strømforsyning, kan det stole på et batteri med stor kapacitet og en inverter i kort tid, og det skal brugt sammen med en generator i lang tid.

Alt i alt, for jagten på komfort og bekvemmelighed, er 110V/220V parkeringsklimaanlægget det bedst egnede, og det er også den mest belastede form for autocamper i verden.


Indlægstid: 17-jan-2023