Velkommen til Hebei Nanfeng!

Ikke mere forviklinger, RV-eksperter vil forklare dig hemmelighederne bag RV-klimaanlæg!

Indenfor vinduet er det samme hjem, og udenfor vinduet er det stadigt skiftende landskab.Tag din familie eller venner med på en RV-tur, som er behagelig og glad!I områder med forskellige årstider ændrer temperaturen og temperaturen sig til enhver tid, og nødvendigheden afaircondition i autocamperener indlysende.

1. Klassificering af RV klimaanlæg;

1. Kørende klimaanlæg

Det er et praktisk klimaanlæg, når køretøjet kører, og det er klimaanlægget, der bruges, når den originale bilmotor startes.Generelt, i tilfælde af parkering, kan det kørende klimaanlæg ikke bruges i lang tid, ellers vil det få kuliltekoncentrationen i bilen til at overstige standarden og kvæles.Derudover er køleeffekten af ​​drivklimaanlægget under tomgang også meget utilfredsstillende.

For at sikre køleeffekten har det kørende klimaanlæg udstyret med en 5 meter lang RV generelt en kølekapacitet på 4.000 til 5.000 kcal;og en autocamper med en længde på 5,5-6 meter, når cockpittet og campingvognen er forbundet, den originale bilfabrik generelt Den vil være udstyret med en "bageste klimaanlægsfordamper: kølekapaciteten vil være garanteret, når kølekapaciteten når 8.000 til 10.000 kcal.

2. Parkering klimaanlæg

Parkeringsklimaanlægget er hovedsageligt et bilklimaanlæg, der bruges til parkering.Denne form for klimaanlæg er generelt installeret på taget af køretøjet.Generelt øger det tagmonterede klimaanlæg bilens højde med 23 ~ 30 cm, så nogle få producenter installerer det som bunden, fordi det ikke behøver at ændre bilens udseende, så det er mere velegnet til venner, der ændre det personligt.

Parkeringsklimaanlæg er generelt opdelt i klimaanlæg til opvarmning og afkøling ogenkelt kølende klimaanlæg.Autocampere med en længde på mere end 5 meter vælger generelt varme- og køleklimaanlæg.

RV 220V tagklimaanlæg05
RV Rooftop Air Conditioner01
12V lastbil klimaanlæg

2. Udtænkt måder at spare elektricitet ved at dele parkeringsklimaanlægget og køreklimaanlægget

Brug bilens originale klimaanlæg og en ekstern motor til at drive kompressoren.Udstyret med et ekstra sæt bilklimaanlæg, kan det spare elektricitet og bruges ved parkering og kørsel?

3. Spørgsmål-og-svar område for RV klimaanlæg

Spørgsmål: Kan klimaanlæggets kompressor til husholdningsbrug bruges i serie med det originale klimaanlæg til biler?

Svar: Nej. Husholdnings klimaanlæg bruger højtryks kobberrør og kobberrørs fordamperkondensatorer;klimaanlæg til biler anvender gummirør og aluminiumsfordamperkondensatorer.Linjen vil briste.

Q: Husholdningsinverter klimaanlæg er billige og energibesparende, kan de bruges i autocampere?

Svar: Der er mange bilentusiaster, der ændrer det under gør-det-selv, men det anbefales ikke at gøre det i en masseproduceret autocamper, fordi designforudsætningen for klimaanlægget til hjemmet er fast, og køretøjet bevæger sig og ujævnt, og anti-seismisk niveau af klimaanlægget til hjemmet kan ikke nå det.Krav til køretøjskørsel, langvarig brug, komponenterne i klimaanlægget vil løsne sig og deformeres under køretøjskørsel, hvilket forårsager skjulte farer for brugernes sikkerhed.

Q: Hvad er køle- og varmeeffekten af ​​parkeringsklimaanlægget?Og hvilken størrelse generator skal matches?

Svar: Enkeltkøleanlæg: Køleeffekten er generelt omkring 1000W, og den kan matches med en 1600W generator;

Varmt og koldt klimaanlæg: Opvarmningseffekten er omkring 2200W, køleeffekten er også 2300W, kølestarttiden er omkring 10 minutter, og køleeffekten er 1200W.Effekten på 2200W fra det varme og kolde klimaanlæg skal matches med en generator på 2600W-3000W.

Q: Hvordan køles ned uden en generator?

Svar: 1. Når autocamperen er parkeret, så prøv at vælge et sikkert sted, der kan tilsluttes el-nettet, såsom en kantine eller i nærheden af ​​en bondes hus, sig et par høflige ord, betal nogle gebyrer og tilslut strømmen;

2. Går du et relativt vildt sted hen, er der ingen mulighed for at tilslutte strøm, og du ikke har en generator, kan du vælge at bruge en mikroventilator til at køle ned.


Indlægstid: 26. maj 2023