Velkommen til Hebei Nanfeng!

Analyse af parkeringsklimaanlæg

Parkering klimaanlæger den originale bil klimaanlæg "reservedæk", kan løse problemet med lastbiler, entreprenørmaskiner parkering kan ikke bruge den originale bil klimaanlæg.Ifølge undersøgelsen tilbringer langdistancelastbilchauffører det meste af året i "højhastighedsmobilen", næsten halvdelen af ​​chaufførerne vil vælge at overnatte i bilen.Men vores originalebil klimaanlæger ikke kun et meget højt brændstofforbrug, men også let at bære motoren, og der er endda sikkerhedsrisici, såsom CO-forgiftning.Derfor bliver parkeringsklimaanlægget en uundværlig langdistancehvilepartner for lastbilchauffører.Parkering klimaanlæger et klimaanlæg drevet af batteri eller andre enheder, når køretøjet er parkeret og motoren er slukket, hvilket er et supplement til traditionel aircondition og er meget brugt i tunge lastbiler.Parkeringsklimaanlægget til almindelige brændstofkøretøjer har uafhængig kompressor og køleventilator og drives af køretøjets batteri, så parkklimaanlægget skal have batterispændingsbeskyttelsesfunktion under drift.Parkeringsklimaanlægget til elektriske køretøjer kan dele en kompressor og køleenhed med det kørende klimaanlæg.
Det følgende er en introduktion til tredjepartsinstallation af parkeringsklimaanlæg.Der er fire typer med hver sin pris.
1. Parkeringsanlæg på taget, som kræver to personer til at installere og arbejde i højden, kræver som udgangspunkt at fjerne det øverste soltag eller skære taget af.
2. Parallel parkering klimaanlæg, kompleks installation, høje krav til installation af master kredsløb viden, den generelle generelle master hverken villige til at installere.

LASTBIL AIRCONDITIONER

3. Rygsæk type parkering klimaanlæg, installation er relativt enkel.
4. Inverter plus klimaanlæg til hjemmet.
Hvis du ønsker at tredjepartsinstallation, anbefales mere topmonteret parkeringsklimaanlæg.I denne ordning, kan holde batteriet i lang tid for at have strøm, ingen grund til at bekymre sig om, at motoren ikke kan starte.


Indlægstid: 22-2-2023